Activiteiten

De volgende activiteiten worden door de activiteitencommissie van Ondernemend Dalfsen georganiseerd in het centrum. 

Lentefair

april

Het centrum van Dalfsen zet iedere lente de bloemetjes buiten. Elk jaar, op de tweede zaterdag van de maand april, werken de ondernemers mee aan de Lentefair.

Moederdagactie

2 weken voorafgaand aan moederdag

Op Moederdag worden veel dames verrast met ontbijtjes op bed en of bloemen. Ondernemend Dalfsen doet, zoals ieder jaar weer, daar een schepje bovenop met de Moederdagactie en verrast 50 dames met een cadeau!

Vaderdagactie

2 weken voorafgaand aan moederdag

Ook in de twee weken voor Vaderdag maken consumenten kans op een leuke prijs middels onze Vaderdagactie! Zo werden al eens 50 “handige Harry’s” getrakteerd op klussenpakket, gesponsord door leden van Ondernemend Dalfsen.

Blauwe Bogen Dagen

4 zaterdagen in juli en augustus

De stalen blauwe bogen op de Vechtbrug zijn een onmiskenbaar onderdeel van het beeld van Dalfsen en in iedere vakantieperiode zetten ze Dalfsen weer extra op de kaart, door: de Blauwe Bogen dagen! Dat betekent vier zaterdagen feest in het centrum van Dalfsen! De laatste twee zaterdagen van juli en de eerste twee zaterdagen van augustus staan in het teken van de Blauwe Bogen. Iedere Blauwe Bogendag heeft een eigen karakter.

Sinterklaasfeest

eind november

Ieder jaar viert Sint zijn verjaardag in Dalfsen! Hij wordt na een spectaculair entree ontvangen door heel veel kinderen, de burgemeester en Ondernemend Dalfsen tijdens het Sinterklaasfeest.

Sint en zijn pieten stappen achter de muziek van Excelsior aan richting het Kerkplein, waar hij, met het wachtende publiek, verrast wordt door een bijzonder leuk optreden.

Decemberactie

hele maand december

Het is sfeervol winkelen in het dorp Dalfsen aan de Vecht. De leden van Ondernemend Dalfsen zetten zich er samen voor in om het centrum gezellig te maken. En het is altijd een bijzonder moment als onze feestverlichting weer hangt en de winkels feestelijk aangekleed worden!

In ons Decemberchequeboek, dat huis-aan-huis verspreid wordt, staan geweldige cadeautips met leuke kortingen!

Dalfser Kerstfestijn 

week voor kerst

Bezoekers kunnen genieten van verschillende optredens en activiteiten.
De kerstbomen zijn traditiegetrouw bij de R.K. Kerk te koop en het centrum staat vol met kerstkramen van ondernemers, handelaren en hobbyisten. Ook de Kerstman met zijn arrenslee ontbreekt niet voor een tochtje in het dorp.

Knetterende vuurkorven en mooie feestverlichting  verlichten het ‘kerstdorp’ Dalfsen tijdens het Dalfser Kerstfestijn. 


Merry Christmas!