Activiteiten

De volgende activiteiten worden door de activiteitencommissie van Ondernemend Dalfsen georganiseerd in het centrum. 

Lentefair

april

Het centrum van Dalfsen zet iedere lente de bloemetjes buiten. Elk jaar, op de tweede zaterdag van de maand april, werken de ondernemers mee aan de Lentefair.

Moederdagactie

2 weken voorafgaand aan moederdag

Op Moederdag worden veel dames verrast met ontbijtjes op bed en of bloemen. Ondernemend Dalfsen doet, zoals ieder jaar weer, daar een schepje bovenop met de Moederdagactie en verrast 50 dames met een cadeau!

Vaderdagactie

2 weken voorafgaand aan moederdag

Ook in de twee weken voor Vaderdag maken consumenten kans op een leuke prijs middels onze Vaderdagactie! Zo werden al eens 50 “handige Harry’s” getrakteerd op klussenpakket, gesponsord door leden van Ondernemend Dalfsen.

Blauwe Bogen Dagen

Za 22 en 29 juli, za 5 en 12 augustus 2023

De stalen blauwe bogen op de Vechtbrug zijn een onmiskenbaar onderdeel van het beeld van Dalfsen en in iedere vakantieperiode zetten ze Dalfsen weer extra op de kaart, door: de Blauwe Bogen dagen! Dat betekent vier zaterdagen feest in het centrum van Dalfsen! De laatste twee zaterdagen van juli en de eerste twee zaterdagen van augustus staan in het teken van de Blauwe Bogen. Iedere Blauwe Bogendag heeft een eigen karakter.

Sinterklaasfeest

November 2023 | 14.00 uur

Ieder jaar viert Sint zijn verjaardag in Dalfsen! Hij wordt na een spectaculair entree ontvangen door heel veel kinderen, de burgemeester en Ondernemend Dalfsen tijdens het Sinterklaasfeest.

Sint en zijn pieten stappen achter de muziek van Excelsior aan richting het Kerkplein, waar hij, met het wachtende publiek, verrast wordt door een bijzonder leuk optreden.

Dalfser Kerstfestijn 

vrijdag 16 en zaterdag 17 december 2022 

Het Dalfsen Kerstfestijn belooft weer een waar kerstfeest te worden. Bezoekers kunnen genieten van verschillende activiteiten en optredens, zoals van Popkoor 4 ever young en Excelsior. Traditiegetrouw is er op beide dagen een kerstmarkt in het centrum en ook de kerstman is met zijn kersttrein aanwezig voor een tochtje door het dorp.

 

Knetterende vuurkorven en mooie feestverlichting  verlichten het ‘kerstdorp’ Dalfsen tijdens het Dalfser Kerstfestijn. 

 

Het kerstfestijn is op vrijdag 16 december van 18.00 - 21.00 uur en op zaterdag 17 december van 10.00 - 17.00 uur.


Merry Christmas!