Bruisend winkelen aan de Vecht

dat is het motto van Ondernemend Dalfsen. Want zeg nou zelf, voor de consument is het toch leuker om te winkelen in een dorp waar veel activiteiten worden ondernomen. Ondernemend Dalfsen is een actieve vereniging van en voor de winkeliers die zijn gevestigd in Dalfsen.

 

De ondernemersvereniging heeft ruim 60 leden uit verschillende branches. De aangesloten bedrijven zijn heel divers. Van speciaalzaken en supermarkten tot aan kle-ding- en interieurwinkels en restaurants: samen houden ze Dalfsen bruisend. Vanuit deze gedachte behartigt Ondernemend Dalfsen de belangen van de leden en het dorp, want samen bereik je nu eenmaal meer. Ook bevorderen we onderling contact, zodat kennis en ervaringen kunnen worden gedeeld. Wij zijn er niet alleen voor ondernemers, maar ook voor het winkelend publiek organiseren we een groot aantal activiteiten. Zoals het Sinterklaasfeest, de decemberactie, Dalfser Kerstfestijn, Lentefair, moeder- en vaderdagacties en natuurlijk de Blauwe Bogen Dagen. De Dalfser ondernemers laten hiermee de consument ervaren wat het dorp te bieden heeft.

Doelstelling

Ondernemend Dalfsen legt verbindingen tussen de ondernemers onderling en andere vereningen binnen Dalfsen. Dit doen we door:

  • het ondersteunen van de middenstand
  • het organiseren van promotieactiviteiten in het centrum
  • het behartigen van belangen van ondernemers
  • collectieve consumentenbenadering
  • gesprekpartner te zijn voor de gemeente
  • gesprekspartner te zijn voor andere (maatschappelijke) organisaties
  • de zichtbaarheid van de vereniging te vergroten.

Door verbindingen binnen en buiten de vereniging te leggen scheppen we een dusdanig klimaat in Dalfsen dat men er graag onderneemt en consumenten, recreanten en inwoners van Dalfsen en omliggende gemeenten graag in ons dorp willen zijn. Op regelmatige basis vindt er overleg plaats tussen het bestuur van Ondernemend Dalfsen en de gemeente. Daarnaast zijn er contacten met de provincie Overijssel, KvK, MKB Nederland, regionale banken en andere lokale verenigingen, zoals ICD, ZP Dalfsen, de Vrienden van Dalfsen, Plaatselijk Belang, Historische Kring, Proef Dalfsen etc.

Word lid!

Wil jij ook een actieve rol in de vereniging door je bijvoorbeeld aan te sluiten bij een van de werkgroepen of commissies?

Laat het ons weten via contact@ondernemenddalfsen.nl.

 

Lidmaatschap

Nieuwe leden bieden wij de mogelijkheid om het eerste jaar gratis aan te sluiten bij Ondernemend Dalfsen. Op deze manier kun je kennismaken met de vereniging. Vanaf het tweede jaar betaal je het reguliere tarief van € 500,- per jaar.


Onze missie

Ondernemend Dalfsen organiseert verschillende activiteiten die tot doel hebben om de verbinding met de leden aan te gaan. Deze activiteiten zijn onder te verdelen in activiteiten die uitsluitend toegankelijk zijn voor de leden van de ondernemersvereniging, zoals de ledenvergadering die twee keer per jaar plaatsvindt. Daarnaast organiseren we ieder jaar een Ondernemend Dalfsen-uitje waar de leden ondernemers en bedrijven buiten Ondernemend Dalfsen kunnen ontmoeten.