Activiteiten

De volgende activiteiten worden door de activiteitencommissie van Ondernemend Dalfsen georganiseerd in het centrum. 

Slotverkoop

Vr 23 en za 24 februari 2024

Shop till you drop! Vrijdag 24 en zaterdag 25 februari 2023 vindt de slotverkoop plaats. Bij verschillende winkels kun je de leukste en mooiste koopjes scoren met hoge kortingen. Ben jij nog op zoek naar een mooi cadeau, kleding, schoenen of iets leuks voor in huis? Kom shoppen in Dalfsen!

Paasactie

Za 30 maart 2024

Het centrum van Dalfsen zet voor pasen de bloemetjes buiten. In het weekend voor pasen is er weer een leuke paasactie in het centrum.

Moederdagactie

Za 11 mei 2024

Op Moederdag worden veel dames verrast met ontbijtjes op bed en of bloemen. Ondernemend Dalfsen doet, zoals ieder jaar weer, daar een schepje bovenop met de Moederdagactie en verrast 50 dames met een cadeau!

Vaderdagactie

Za 15 juni 2024

Ook in de twee weken voor Vaderdag maken consumenten kans op een leuke prijs middels onze Vaderdagactie! Zo werden al eens 50 “handige Harry’s” getrakteerd op klussenpakket, gesponsord door leden van Ondernemend Dalfsen.

Oldtimer Bromfietsrit

Vr 12 juli 2024

18:00 uur

Op vrijdagavond 12 juli 2024 zal voor het derde jaar op rij de Oldtimer bromfietsrit vanaf het geheel opnieuw ingerichte Kerkplein in Dalfsen vertrekken. Een nieuw plein maar wel met dezelfde ingrediënten als tijdens de voorgaande edities: bromfietsen van binnen- en buitenlandse makelij en een grote horde mensen die genieten van deze rijdende museumstukken.

 

Blauwe Bogen Dagen

Za 20 en 27 juli,

3 en 10 augustus 2024 

De stalen blauwe bogen op de Vechtbrug zijn een onmiskenbaar onderdeel van het beeld van Dalfsen en in iedere vakantieperiode zetten ze Dalfsen weer extra op de kaart, door: de Blauwe Bogen dagen! Dat betekent vier zaterdagen feest in het centrum van Dalfsen! De laatste twee zaterdagen van juli en de eerste twee zaterdagen van augustus staan in het teken van de Blauwe Bogen. Iedere Blauwe Bogendag heeft een eigen karakter.

Sinterklaasfeest

 

Za 16 November 2024

14.00 uur

Ieder jaar viert Sint zijn verjaardag in Dalfsen! Hij wordt na een spectaculair entree ontvangen door heel veel kinderen, de burgemeester en Ondernemend Dalfsen tijdens het Sinterklaasfeest.

Sint en zijn pieten stappen achter de muziek van Excelsior aan richting het Kerkplein, waar hij, met het wachtende publiek, verrast wordt door een bijzonder leuk optreden.

Dalfser Kerstfestijn 

Vr 13 december 2024

 

Het Dalfsen Kerstfestijn belooft weer een waar kerstfeest te worden. Bezoekers kunnen genieten van verschillende activiteiten en optredens. Traditiegetrouw is er op beide dagen een kerstmarkt in het centrum en ook de kerstman is met zijn kersttrein aanwezig voor een tochtje door het dorp.

Knetterende vuurkorven en mooie feestverlichting  verlichten het ‘kerstdorp’ Dalfsen tijdens het Dalfser Kerstfestijn. 

Merry Christmas!