Voorbereidingen Blauwe Bogen dagen in volle gang…

Er wordt weer hard gewerkt aan de organisatie van de Blauwe Bogen dagen in Dalfsen. Deze dagen zijn altijd de laatste 2 vrijdagen van juli en de eerste 2 van augustus, dus dit jaar op 19 juli, 26 juli, 2 augustus en 9 augustus. De tijden van de activiteiten hebben wij aangepast, omdat we vaak de opmerking kregen van de Dalfsenaar die nog aan het werk is, dat er ’s avonds niets te doen is. Vandaar dat we dit jaar hebben gekozen om de activiteiten te verplaatsen naar 12.00-21.00 uur. Dan is het voor iedereen leuk! Ook dit jaar is er weer de gezellige braderie waar u terecht kunt voor de koopjes en natuurlijk de kinder-en volwassenrommelmarkt! Elke dag heeft een eigen thema. De eerste dag hebben we een Foodtruckfestival op het Kerkplein met de plaatselijke horeca bedrijven. De tweede dag heeft als thema Boerendag, u kunt dan allerlei oude ambachten bewonderen. De derde dag staat in het teken van Kunst, er staan dat heel veel kunstenaars hun kunstwerken te vertonen, maar u kunt natuurlijk ook zelf aan de slag. De laatste dag staan de kinderen centraal met Fun4kids. Kortom voldoende te beleven…

Zodra er meer bekend is, kunt u dit lezen op deze website, maar volgt u ook de Facebook pagina van Ondernemend Dalfsen.

Dalfsen, een dorp gelegen aan de Overijsselse Vecht, met een rijke historie. Het dorpscentrum doet zeer gezellig aan: het groen, de vele bankjes, de sfeervolle verlichting en de nieuwe bestrating geven de kleine straatjes een leuk aanzien. Rond de Ned. Hervormde Kerk kunt u een aantal monumentale en gerestaureerde panden vinden zoals de Westermolen, deze is nog in werking en te bezichtigen.

Jaarlijks terugkerende feestelijke evenementen en festiviteiten, zoals de Blauwe Bogen Dagen, maken Dalfsen tot een gezellig dorp om te winkelen. Zowel bewoners binnen de regio, als daarbuiten, komen naar Dalfsen. Ondernemend Dalfsen organiseert een groot scala aan activiteiten om de aantrekkingskracht van Dalfsen te behouden en te versterken. Daarnaast behartigt de handelsvereniging de belangen van de Dalfser middenstand.

Plaats een reactie

Emailadres word niet gepubliceerd