Blauwe Bogen dagen 2018

U kunt zich opgeven bij Primera Jansen voor de kinderrommelmarkten en de volwassenen-rommelmarkten op onze bekende Blauwe Bogen dagen.

20 juli
Op onze 1e Blauwe Bogen dag hebben wij als thema: Food Festival. Van 14.00 -21.00 uur hebben wij onze vertrouwde braderie, kinderrommelmarkt en volwassenenrommelmarkt. Op ons Kerkplein kunt u vanaf 16.00 uur terecht om de heerlijkste gerechtjes te proeven, met natuurlijk een bijpassend muziekje op het podium voor Nikki’s.

27 juli
Op onze 2e Blauwe Bogen dag hebben wij als thema: Boerendag. Van 10.00 – 18.00 uur hebben wij onze vertrouwde braderie, vanaf 8.00 uur kinderrommelmarkt en volwassenenrommelmarkt. Op ons Kerkplein kunt u prachtige oude boerenvoertuigen bewonderen en een oude ambachten markt, met natuurlijk een bijpassende optredens op het podium voor Nikki’s.

3 augustus
Op onze 3e Blauwe Bogen dag hebben wij als thema: Golden Oldies. Van 10.00 -18.00 uur hebben wij onze vertrouwde braderie, vanaf 8.00 uur kinderrommelmarkt en volwassenenrommelmarkt. Op ons Kerkplein kunt u terecht om Oud-Hollandse spelletjes te doen, we hebben een Bingo met mooie prijzen en natuurlijk een bijpassend muziekje met DJ Vinyl op het podium voor Nikki’s.

10 augustus
Op onze 4e Blauwe Bogen dag hebben wij als thema: Fun4kids. Van 10.00 -18.00 uur hebben wij onze vertrouwde braderie, vanaf 8.00 uur kinderrommelmarkt en volwassenenrommelmarkt. Op ons Kerkplein kunnen de kids zich helemaal uitleven met spelletjes, lekker klimmen en klauteren bij de scouting, schminken, knutselen en schilderen. Kortom genoeg vermaak!

Activiteiten kun je volgen door de facebookpagina van Ondernemend Dalfsen te liken.

Plaats een reactie

Emailadres word niet gepubliceerd