Sjanne Exclusieve Damesmode

Sjanne Exclusieve Damesmode

“Graag adviseer ik de vrouw die zichzelf herkent in de kernwoorden: Eigenwijs – Modisch – Stoer – Vrouwelijk – Expressief – Comfortabel en Bijzonder.”

Winkel met persoonlijke aandacht bij SJANNE

Het merendeel van de winkelende vrouwen vindt het heerlijk als zij geholpen wordt bij hun kledingkeuze. Door de juiste keuze voor kleuren en styling laat je mensen weer stralen en met goed gecombineerde kleding kun je precies de goede dingen bij iemand accentueren en de minder goede maskeren. SJANNE heeft alles in huis om bij elke vrouw een ware metamorfose teweeg te brengen. En dat is precies wat Jeannet en haar deskundig team voor ogen heeft in haar modezaak aan de Prinsenstraat in Dalfsen.

Wij willen graag voor u een personal shopper zijn. Altijd staat persoonlijk advies voorop. “Iedereen, met een dunne of dikke beurs, heeft recht op een goed en eerlijk modeadvies. Als goed geklede vrouw voel je je zoveel zekerder en mooier, dat verdient toch elke vrouw”! Bij SJANNE hebben we een prachtig merkenpakket in huis, die u niet gauw elders vindt. Met deze merken bouw je aan iemands persoonlijkheid; we kleden de dames met veel passie en aandacht. Ook is er voor de mannen aandacht; een goed magazine en een vers kopje koffie is snel geserveerd.

Bij SJANNE kun je een ware metamorfose bewerkstellingen. Van top tot teen, inclusief accessoires en bijpassende modeartikelen. We maken het “plaatje” compleet.
DUS..Bent u een vrouw die de massale mode beu is?
Houd u ervan om er origineel uit te zien en mag u graag aandacht aan uw uiterlijke besteden?
Bent u altijd op zoek naar draagbare, stijlvolle mode met een creatieve look die net even anders is?

Dan is SJANNE uw zaak!