Wie-verwen-jij-actie

“Ik hoop echt dat Inge dit pakket wint. Zij en haar gezin hebben in de corona tijd heel veel voor ons betekend. Ik kon mijn werk uitvoeren door andere mensen te helpen in mijn vitale beroep en mijn zusje heeft de kinderen heel erg veel opgevangen. Wat heeft ze veel gedaan; huiswerk, spelen, knutselen, bakken en nog heel veel meer. TROTS OP HAAR!”, liet Loes Bergman op de Facebookpagina van Ondernemend Dalfsen weten. Zij werd winnaar van het ‘Wie-verwen-jij-pakket’ dat door Ondernemend Dalfsen is samengesteld.

Ondernemend Dalfsen heeft deze nieuwe actie bedacht waarbij deelnemers kunnen aangeven wie zij een verwen-pakket gunnen en waarom, of dit nu een vader, moeder, opa of oma, juf, buurman of vriend is, dat maakt niet uit. De ‘motivatie’ met de meeste likes wint het pakket. En op vrijdag 15 mei werd om 12.00 uur de winnaar bekend gemaakt van dit eerste Wie-verwen-jij-pakket. Voor alle andere deelnemers is er goed nieuws want het ‘wie-verwen-jij-pakket’ wordt om de maand weggeven, met elke maand cadeautjes van steeds weer andere leden van Ondernemend Dalfsen.

Sacha de Vries en Willeke van de Craats, beide bestuurslid van Ondernemend Dalfsen, hebben dit leuke initiatief bedacht: “We hebben deze actie bedacht, omdat we vonden dat we in deze rare tijd wel iets positiefs konden doen”, zegt Sacha. “De mensen kunnen een ander opgeven voor deze actie met een motivatie. Dit is voor iedereen die genoemd wordt een mooi compliment en niet alleen voor de winnaar van het pakket.”

De dames willen hiermee, vanuit de leden van Ondernemend Dalfsen, ook Dalfsen op de kaart zetten: “De mensen kunnen door middel van het ‘Wie-verwen-jij-pakket’ zien, hoe divers qua winkels en horeca ons dorp is, het is heerlijk winkelen in Dalfsen!”

Het volgende pakket wordt in juli uitgereikt dus doe mee! Welke ondernemer dit pakket vult en waarmee is dus nog een verrassing… maar in ieder geval wordt iemand, en misschien iemand die jij/u het gunt, enorm verwend met dit ‘Wie-verwen-jij-pakket’!

Het eerste pakket werd mede mogelijk gemaakt door: De Barones Dalfsen Roze Dames Lingerie Lindenburg V.O.F ELK Dalfsen Dierenspeciaalzaak Kloosterman Wijnberger Pak & Casual De Kaashelden Nikki’s Moccaffè Primera Jansen De grutte moole Dorien, de woonprofessional Sjanne Exclusieve Damesmode Qinn Womenswear Monique Huis op stelten SHE Fashion Brasserie de VII Deugden en DA Santé.

Plaats een reactie

Emailadres word niet gepubliceerd