Leden ‘happen en trappen’

Het was een gezellig samenzijn tijdens het ‘Happen en trappen’ op 20 september. Deze ledenvergadering startte bij De Overkant waar nieuwe voorzitter, Ad Goudzwaard, de hamer kreeg aangereikt van Chris Brandsema.

Na een welkomstdrankje en amuse in Nikki’s, stapte iedereen op de fiets naar De Barones waar een een soepje gegeten werd. Daar stelde de nieuwe secretaris zich voor: Renate Grote Gansey. In Hof van Dalfsen stond een visgerechtje op tafel en terug in het centrum stapten de 32 aanwezigen de VII Deugden binnen waar een vleesgerechtje voorgeschoteld werd. In De Fabriek werd na het dessert de ‘grande finale’ gevierd in het theater en doorgesproken over het onderwerp van die avond: de contributie. Hierover meer in de notulen (die t.z.t. volgen en verstuurd worden naar de leden).

Wij bedanken Chris Brandsema voor zijn tijd en energie die hij in 4,5 jaar voorzitterschap heeft gestoken! We heten Renate welkom als secretaris en zijn blij dat deze vacature is vervuld. En hebben genoten van het happen en trappen dat, dankzij de horeca-leden die hieraan meededen, een groot succes was! Hartelijk dank!!

Nieuwe voorzitter: Ad Goudzwaard en secretaris: Renate Grote Gansey.

Plaats een reactie

Emailadres word niet gepubliceerd