Dalfser aanbiedingen in december

Het gaat allemaal zo snel, het jaar vliegt voorbij. De feestdagen staan alweer voor de deur: tijd voor gezelligheid in huis! Ook de straten in ons winkelcentrum worden sfeervol verlicht.

De leden van Ondernemend Dalfsen zetten zich er samen voor in om het centrum gezellig te maken. En het is altijd een bijzonder moment als onze feestverlichting weer hangt en de winkels feestelijk aangekleed worden. Op vrijdag 15 december is het extra gezellig want dan vindt het jaarlijkse Dalfser Kerstfestijn plaats in het centrum. Van 16.00 tot 22.00 uur kunt u deze kerstsfeer beleven door een bezoekje aan gezellige kerstmarkt met de sfeervolle kramen en door te genieten van het optreden van de Midwinter-hoornblazers. Ook wordt er weer een lampionnenoptocht georganiseerd en nieuw dit jaar is: de Sneeuwkoningin… nieuwsgierig? Beleef het mee!

Decemberchequeboek
Het is dus in deze donkere dagen heel gezellig ‘shoppen’ in ons fraai verlichte (kerst)dorp. En als Ondernemend Dalfsen hebben we het dit jaar heel makkelijk voor u gemaakt: U hoeft niet langer te zoeken naar het perfecte cadeau voor een goede prijs want wij hebben de cadeau-ideeën al voor u uitgezocht:

In het Decemberchequeboek, dat huis-aan-huis verspreid is, staan deze mooie cadeautips en ze worden ook nog eens met grote korting aangeboden!

Wilt u stralend de feestdagen door? Kom dan naar het centrum van Dalfsen en maak gebruik van dit boekje vol geweldige aanbiedingen!

Plaats een reactie

Emailadres word niet gepubliceerd