Blauwe Bogen Dagen Dalfsen

Is het programmaboekje ook bij u op de deurmat gevallen? Met een overzicht van activiteiten tijdens de vier Blauwe Bogen Dagen? Het boekje is huis-aan-huis verspreid maar ook hier te lezen!

 

Daarin staat ook het voorwoord van de voorzitter:

De zomer is in aantocht; zon, vakantie, plezier en natuurlijk feest. Ook dit jaar is het weer feest in het dorp met de jaarlijks terugkerende “Blauwe Bogen Dagen”. Vier vrijdagen met vier verschillende thema’s in de maanden juli en augustus. Inmiddels een feest wat staat als een huis met voor eenieder wat wils. Niet alleen bedoeld voor de toerist die ons mooie dorp Dalfsen bezoekt, maar ook voor ons Dalfsenaren. Laten we hopen dat het weer ook een beetje meewerkt, dan zal het zeker een groot feest worden.

De winkeliers-ondernemers van ons dorp zijn al vanaf januari bezig met de voorbereidingen. Er moet immers veel worden geregeld en vastgelegd. Gelukkig hebben we ook dit jaar weer een enthousiast “Blauwe Bogen Team” die de zaak feilloos voorbereidt.

Dit team bestaat uit vrijwilligers die naast hun druk bestaan als winkelier of ondernemer bereid zijn hun spaarzame (vrije) tijd te stoppen in een dorpsfeest, waarvan iedereen er als vanzelfsprekend vanuit gaat, dat het dit jaar wederom georganiseerd zal worden. Daarom wil ik langs deze weg onze organisatie bij voorbaat bedanken voor hun inzet, die nodig is om deze dagen tot een groot succes te maken. Marco, Marc, Mark, Sacha, Annelieke, Cees, Robert en Kuima, bedankt namens alle winkeliers en mede-ondernemers voor het organiseren van deze vier top dagen.

Voor alle inwoners van Dalfsen en omgeving kan ik alleen maar zeggen: het is pas een feest als ook u op de Blauwe Bogen Dagen bent geweest!

Namens Ondernemend Dalfsen,

Ad Goudzwaard
Voorzitter Ondernemend Dalfsen

Plaats een reactie

Emailadres word niet gepubliceerd