Aftrap Blauwe Bogen Dag met Foodfestival

De 1e Blauwe Bogen Dag van Ondernemend Dalfsen: een smakelijke en zonnige start!

De winkeliers en horecaondernemers hebben zich allen ingezet voor een zonnige en feestelijk dag op vrijdag 20 juli. Deze aftrap van de Blauwe Bogen Dagen begon wat later dan gebruikelijk, omstreeks 14.00 uur. Met extra invulling op het kerkplein: een FOOD FESTIVAL.

De bedrijven Nikki’s, De VII Deugden, De Barones, Bakkerij van der Most, de Fabriek, Sukerieje, Het Rode Hert, Roti Kar, Het Oude Station, AH Dalfsen, Dalfijn en Auberge ’t Asje verzorgden ieder op hun eigen manier een smakelijke aanvulling om zo vanuit het middagprogramma door te lopen naar een feestelijk avondprogramma. Omstreeks 21.00 uur werd, namens de Blauwe Bogen commissie, door de voorzitter van Ondernemend Dalfsen een Bokaal uitgereikt voor de “Beste BLAUWE BOGEN FOODMASTER 2018”.

De BOKAAL is voor het eerst uitgereikt aan Gertjan Beekhuis van Visspeciaalzaak Dalfijn. Het publiek had uit de verschillende deelnemers een winnaar gekozen, al waren de verschillen minimaal. Iedereen had zijn beste beentje voor gezet. Gelukkig zijn er volgend jaar herkansingen.

Na de uitreiking barstte het feest in Dalfsen los tot in de late uurtjes. Op naar de volgende Blauwe Bogen Dag!

Activiteiten kun je volgen door de facebookpagina van Ondernemend Dalfsen te liken.

Foto’s

          

    

           

 

 

 

 

Plaats een reactie

Emailadres word niet gepubliceerd