Monique Huis op Stelten

Monique Huis op Stelten

In onze winkel, achter de kerk, laat ik u graag de laatste trends zien, sfeer proeven en bovenal kennismaken met onze geweldige decoratie.

U kunt volop ideeën opdoen en zelf toepassen. Dit hoeft niet altijd kostbaar te zijn. Het maakt juist creatief als we niet gelijk gaan voor de makkelijke weg. Het is dan ook een uitdaging om een verschil te maken in wat er net even iets anders uitziet dan wat je zou verwachten. Vooral karakter/ smaak vind ik heel belangrijk om te laten zien, durf!
Interieuradvies behoort ook tot de mogelijkheid, graag ga ik voor u op zoek naar spanning, in kleur, materiaal, licht en ruimte om tot een goed geheel te komen.

Naast Huis op stelten is er Keuken op stelten

Met medewerking van mijn man is het mogelijk catering te verzorgen. Natuurlijk zorgen we samen voor een gezellige sfeer door aankleding, heerlijke gerechten en een prima verzorging. De mogelijkheden zijn eindeloos, van het verzorgen van bijzondere hapjes tot kookdemo’s. Samen koken bij u thuis in de keuken of op locatie. Graag informeren we u, vrijblijvend, over de verschillende mogelijkheden.

Plaats een reactie

Emailadres word niet gepubliceerd