Flynth Accountants

Flynth Accountants

Flynth Dalfsen, meer dan accountancy

Flynth adviseurs en accountants B.V. is een organisatie die accountants- en adviesdiensten verleent en sterk is in het MKB, de agrarische sector en tuinbouw.

Onze adviseurs spreken uw taal, kennen uw branche en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vanuit hier gaan wij op zoek naar kansen om het maximale uit uw bedrijf te halen. Daarom zijn wij niet slechts een accountantskantoor of administratiekantoor in de omgeving Dalfsen. Wij adviseren en ondersteunen u tevens op andere gebieden zoals internationaal ondernemen, mediation en juridisch advies. Wij zijn u graag van dienst.

Het maximale halen uit uw ondernemerschap. Continuïteit en groei creëren, nieuwe mogelijkheden benutten. Samen met u, op basis van actuele cijfers. Dat is wat Flynth al bijna honderd jaar inspireert. Wij zijn daar waar u onderneemt.

Flynth helpt de ondernemers met online dienstverlening. Flynth heeft een groot netwerk van specialisten en werkt meer sectorgericht, bijvoorbeeld in de bouw, horeca, transport, ICT enz. Ondernemers zijn creatief en vol ideeën. Wij denken met ze mee en houden hen een spiegel voor. Door automatisering en digitalisering kunnen ondernemers direct over informatie beschikken, zitten zij korter op het nieuws en kunnen ze sneller reageren in bedrijfsvoering. Ons online klantportaal helpt daaraan mee. Waar eerst alle cijfers, zoals jaarrekeningen, aangiftes, huurovereenkomsten e.d. als dossier op kantoor aanwezig waren, kan de ondernemer nu meteen, na inloggen, vinden wat hij wil weten via een gebruiksvriendelijk dashboard.

Flynth biedt haar relaties de service FlynthVision aan, een overzichtelijke tool waarmee de ondernemer altijd inzicht heeft in de actuele status van cijfers, doelstellingen en financiële situatie en daar zijn onderneming op kan sturen. Zo weet hij of zij precies hoe het ervoor staat en wat het effect is van bepaalde keuzes die men maakt. Normaal gesproken krijgt een ondernemer via de jaarrekening en andere financiële rapportages inzicht in hoe de onderneming ervoor staat. Maar altijd pas áchteraf. Natuurlijk wil een ondernemer het liefst weten hoe de zaken er nu voorstaan en hoe hij/ zij daar slim op kan anticiperen.

Enkele feiten & cijfers
Flynth adviseurs en accountants werd opgericht in 1924. Op 1 januari 2011 kwam Flynth voort uit de fusie tussen Flynth adviseurs en accountants en GIBO Groep. Inmiddels beschikken we over meer dan zestig kantoren door heel Nederland. Graag tot ziens op onze vestiging in Dalfsen!