De Kaashelden

De Kaashelden

Met een uitgebreid assortiment aan heroïsche delicatessen zijn wij een zaak om uw smaakpapillen volop te laten genieten. Sinds oktober 2015 geopend en het was liefde op het eerste gezicht: Onze culinaire passie uitdragen en delen met jou!

Wijnen-Kaas-Noten-Olijfolien-worsten-tapas-Bella Italia-Bieren

Een gevarieerde assortiment Hollandse en buitenlandse kaassoorten, een selectie van de mooiste wijnen en een ruime keuze aan port en heerlijke likeuren, Mediterraanse lekkernijen, verschillende soorten olijven en tapenades maar ook gemarineerde gevulde dadels en abrikozen, zongedroogde tomaatjes en nog veel meer lekkers! Daarbij een complete notenbar met gebrande en ongebrande, gezouten en ongezouten noten. De noten worden door henzelf gebrand en de diverse mixen worden in de winkel samengesteld, dus vers! Ook diverse aceto balsamico’s en olijfoliën zijn verkrijgbaar in De Kaashelden.

Op onze website tref je een impressie van wat wij in onze winkel presenteren. Online zijn de producten helaas niet te proeven. Daarom nodigen we je van harte uit in onze winkel in Dalfsen. Dus kom langs als jij ook zo geniet van eerlijke, lekkere producten en verrast wil worden door onverwachte smaakcombinaties!
Graag tot ziens bij De Kaashelden.