AutoBedrijf Hulsman

AutoBedrijf Hulsman

Wij zijn een autobedrijf dat lid is van de bovag, wij hebben jarenlang ervaring met het automerk Ford. Nu als specialist in Ford en als Lease service center is het mogelijk om elk merk goed te onderhouden onder de voorwaarden die het merk van ons verwacht.

Als Bovag autobedrijf zijn we gecertificeerd voor professioneel onderhoud en service aan alle lease-auto’s.

Lease Service Centers beschikken over de allerlaatste technische informatie en de juiste kennis. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold als het gaat om de laatste kennis.

Omdat wij ook aangesloten zijn aan het Bosch kts diagnose systeem kunnen we snel een onderzoek doen als er storingen zijn in uw auto door de gegeven werkplaatshandleidingen van Bosch. Dit betekend dat we voor elk merk werkplaatshandleidingen aangereikt kunnen krijgen. Dat wil zeggen dat we voor elk merk kunnen voorzien in goed en professioneel onderhoud.

Ook verkopen wij gebruikte auto,s en is het mogelijk om bij ons een aanvraag te doen van een bepaalt type auto. Wij zullen dan serieus naar een auto zoeken die op de voorwaarden lijken van het type auto wat u zoekt.

Voor meer informatie over ons bedrijf nodigen wij u uit om door onze site te surfen.