2Count Administratie | Belastingen

2Count Administratie | Belastingen

Er zijn veel ondernemers die zelf de administratie verzorgen. De bonnetjes en facturen worden ingeboekt, de btw-aangifte wordt gedaan en ook de ib-aangifte wordt niet vergeten. Denkt u dat u alle aftrekposten kent? Weet u welke belastingvoordelen u heeft? Waarom besteedt u uw administratie niet uit?

2Count Administratie | Belastingen is de specialistische financiële dienstverlener op dit gebied. Zij verzorgt uw hele administratie, boekt alle facturen en bonnen in en u ontvangt ieder kwartaal een rapportage. Onze bedrijfsadviseurs geven u ook nog belastingadvies, zodat u waar voor uw geld krijgt. En dat alles voor een vast bedrag per maand!

2Count Administratie | Belastingen is een landelijk samenwerkende advies organisatie op het gebied van administratie en belastingen. Door onze certificering bij onder andere het Register Belastingadviseurs, het College van Belastingadviseurs, het Nirpa en het register estate planners bent u bij ons verzekerd van een maximaal fiscaal rendement uit uw ondernemingsresultaat. Vanuit de verschillende zelfstandig opererende vestigingen bieden wij kennisdiciplines in een veelvoud van markten. Zo hebben we een sectie retail, horeca, MKB, (para)medisch en industrie en nijverheid.

2Count Administratie | Belastingen helpt u bij al uw ondernemingsvraagstukken. Heeft u een financieringsbehoefte? neem dan zeker contact op met een 2Count vestiging bij u in de buurt, u vergroot niet alleen uw kans op het verkrijgen van een financiering maar ook de financieringsvoorwaarden zullen door ons goed bekeken worden.

Plaats een reactie

Emailadres word niet gepubliceerd