Over

U bevind zich hier: Home nl / Algemeen / Over

Ondernemend Dalfsen staat garant voor bruisend winkelen aan de Vecht, makkelijk bereikbaar, goede service en gratis parkeren.

Wij ondernemen in het mooiste dorp van Overijssel en zijn ervan overtuigt dat ondernemers ertoe moeten bijdragen dat Dalfsen levendig is! Dit komt tot uitdrukking in het organiseren en ondersteunen van zoveel mogelijk jaarlijks terugkerende activiteiten zoals de Lentefair, Moeder- en Vaderdagactie, de Blauwe Bogen Dagen, Sinterklaasfeest, Decemberactie en het Dalfser Kerstfestijn.

Als ondernemersnetwerk behartigen we de belangen van ondernemers die gevestigd- of zakelijk actief zijn in het dorp Dalfsen. Wij willen de onderlinge contacten van de aangesloten ondernemers bevorderen door twee (netwerk)bijeenkomsten per jaar: gezellige ledenvergaderingen met een inspirerende spreker of een unieke activiteit. Zo komen de ondernemers in Dalfsen met elkaar in contact en wordt kennis en ervaring gedeeld. Doordat wij als ondernemers samenwerken kunnen we onze krachten bundelen in de communicatie en het overleg met de gemeente Dalfsen.

Ondernemend Dalfsen is een volwaardige gesprekspartner voor de gemeente m.b.t. de uitbreiding van het winkelgebied in Dalfsen en aangezicht van Dalfsen.

 Ondernemend Dalfsen

Ondernemend Dalfsen