Sinterklaasfeest – Zie ginds komt de (stoom)boot!!

Ieder jaar viert Sint zijn verjaardag in Dalfsen! Hij wordt na een spectaculair entree ontvangen door heel veel kinderen, de burgemeester en Ondernemend Dalfsen tijdens het Sinterklaasfeest.

Sint en zijn pieten stappen achter de muziek van Excelsior aan richting het Kerkplein, waar hij, met het wachtende publiek, verrast wordt door een bijzonder leuk optreden. Enkele pieten zullen een bezoek brengen aan Zorgcentrum Rosengaerde. Ter afsluiting zal Sint met zijn Pieten aanwezig zijn in het Emmagebouw, voor een gezellig feestje met alle kinderen die daar aanwezig zijn om Sint te begroeten.

Ieder jaar wordt een ludieke actie bedacht voor het Sinterklaasfeest waarbij Harrie-Warrie Piet de kinderen aan het ‘werk’ zet. Zij mogen iets oplossen middels een puzzeltocht o.i.d. door het centrum, iets dat Harrie-Warrie Piet niet goed gedaan heeft!

“Omdat de kinderen in Dalfsen zo goed helpen met zoeken, heeft  Sint tegen Harrie-Warrie Piet gezegd, dat hij zeker weer terugkomt in Dalfsen!”

 

Als men op de hoogte wil blijven van al het nieuws omtrent de Harrie-Warrie Piet en de intocht van de Sint en zijn Pieten in Dalfsen, dan kan dat via Internet www.sintdalfsen.nl , Twitter en Facebook.

Ondernemend Dalfsen wil de Sintcommissie bedanken voor al het werk dat verricht is om Sint en zijn pieten in Dalfsen te krijgen! En deze commissie werd weer versterkt door een prachtig team pieten! Dank jullie wel!!