Decemberactie

Het is sfeervol winkelen in het dorp Dalfsen aan de Vecht. De leden van Ondernemend Dalfsen zetten zich er samen voor in om het centrum gezellig te maken. En het is altijd een bijzonder moment als onze feestverlichting weer hangt en de winkels feestelijk aangekleed worden!

Decemberchequeboek
In deze donkere dagen is het dus heel gezellig ‘shoppen’ in ons fraai verlichte (kerst)dorp. En als Ondernemend Dalfsen maken we het ieder jaar heel makkelijk voor u: U hoeft niet langer te zoeken naar het perfecte cadeau voor een goede prijs want wij hebben de cadeau-ideeën al voor u uitgezocht want in het Decemberchequeboek, dat huis-aan-huis verspreid wordt, staan deze mooie cadeautips. En ze worden ook nog eens met grote korting aangeboden.

Wilt u stralend de feestdagen door? Kom dan naar het centrum van Dalfsen en maak gebruik van dit boekje vol geweldige aanbiedingen!

 

“Omdat wij, als ondernemers, waarderen dat het winkelend publiek graag in Dalfsen komt en bij ons de boodschappentassen vult, hopen wij dat u nu eens in de prijzen valt!”

Name