Dalfser Kerstfestijn

IVM Corona komt er een aangepast programma. Zodra hier meer over bekend is, zal dit gemeld worden via deze website en Social Media.

Blokhutten bekleedt met groen, midwinterhoornblazers, gedempt licht en kerstklanken… deze winterse sfeer is te beleven op het Dalfser Kerstfestijn! Het Dalfser Kerstfestijn wordt twee weken voor Kerst op een vrijdag en zaterdag gehouden.

Sprookjesachtig Dalfsen

Bezoekers kunnen genieten van verschillende optredens en activiteiten. De kerstbomen zijn traditiegetrouw bij de R.K. Kerk te koop en het centrum staat vol met kerstkramen van ondernemers, handelaren en hobbyisten. Ook de Kerstman met zijn arrenslee ontbreekt niet voor een tochtje in het dorp.

Knetterende vuurkorven en mooie feestverlichting  verlichten het ‘kerstdorp’ Dalfsen tijdens het Dalfser Kerstfestijn. Ook wordt een lichtjesparade georganiseerd en werken verschillende kerken gezamenlijk mee om bijvoorbeeld een levende kerststal, een concert of optreden te verzorgen.
Merry Christmas!

” Boven Dalfsen klinken op gezette tijden de klanken van midwinterhoornblazers en een nostalgisch draaiorgel. De sfeer en gezelligheid zijn genoeg reden voor jong en oud om Dalfsen met een bezoek te vereren! “

Ondernemend Dalfsen