Blauwe Bogen dagen

De stalen blauwe bogen op de Vechtbrug zijn een onmiskenbaar onderdeel van het beeld van Dalfsen en in iedere vakantieperiode zetten ze Dalfsen weer extra op de kaart, door: de Blauwe Bogen dagen!

Dat betekent vier vrijdagen feest in het centrum van Dalfsen! De laatste twee vrijdagen van juli en de eerste twee vrijdagen van augustus staan in het teken van de Blauwe Bogen. Iedere Blauwe Bogendag heeft een eigen karakter. Want de dagen worden gevuld door creatievelingen of oude ambachten, liefhebbers van kunst en boeken of ambachtelijke producten; er is voor elk wat wils! Ook voor kinderen is er van alles te doen en  op iedere Blauwe Bogendag wordt een kinderrommelmarkt georganiseerd. Maar ook de volwassenrommelmarkt tijdens deze dagen trekt veel ‘koopjesjagers’.

De Blauwe Bogendagen worden voorzien met een muzikale noot van verschillende artiesten en optredens, en ook de braderie zal zich door de straten van het centrum slingeren.

Kom naar het feest van de Blauwe Bogen dagen of geef je op voor de kinder/volwassenrommelmarkt of een Blauwe Bogendagactiviteit om de feestvreugde te vergroten!

De commissie die de Blauwe Bogen dagen op de kaart zet, bestaat uit leden van Ondernemend Dalfsen en samen hopen ze er met hulp van allerlei organisaties, sponsoren en vrijwilligers een bruisend feest van te maken.

We hopen voor iedereen een mooi programma in elkaar te draaien voor deze vier vrijdagen zodat er deze zomer weer genoeg te beleven valt!

Ondernemend Dalfsen